شما میتوانید از BPM برای بهبود عملکرد فرآیندهای کسب و کاری خود و همچنین افزایش کارایی سازمان استفاده کنید. BPM به شما کمک میکند تا با بهبود حاشیه سود، کاهش هزینهها و بهبود رضایت مشتری، به مزیت رقابتی برسید.
چند نمونه از کاربردهای BPM:
- اتوماتیک کردن کارهای دستی: که درحال حاضر توسط کارمندان (یا پیمانکاران) انجام میشود. البته باید به کارمندان آموزش داده شود که چگونه برخی از وظایف خاص را تنها با دانشی اندک در زمان مناسب انجام دهند،
- تجزیه و تحلیل فرآیندهای فعلی : با این کار میدانید که در کجای کار، فضا برای بهبود و پیشرفت وجود دارد،
- کمک به تیمهای منابع انسانی در مدیریت فرآیندهای انتقال، استخدام و تعدیل کارمندان: مدیران منابع انسانی میتوانند با به کارگیری BPM تمام مراحل فرآیند استخدام را زیرنظر داشته باشند. درنتیجه آنها میتوانند بررسی کنند که کدام بخش نیاز به بهبود دارد تا کارکنان و سازمان به اهداف خود برسند و کارمندان را راضی نگه دارند،
- استفاده از BPM در دپارتمان مالی: BPM آنقدر گسترده است که میتوانید از آن برای بهبود تمام جنبههای کسبوکار خود استفاده کنید؛ البته که امور مالی از این قاعده مستثنی نیست! BPM به شرکتهای مالی این امکان را میدهد تا زمان مورد نیاز برای انجام کارهای روزمره، مانند تطبیق حسابها را به طور قابل توجهی کاهش داده و درعین حال، دقت گزارشهای مالی خود را به حداکثر برسانند.
- استفاده از BPM در دپارتمان فروش: BPM میتواند با ارائه راهکارهایی در سازماندهی و سادهسازی سفر مشتری، به دپارتمان فروش کمک فراوانی کند. درنتیجه تیم فروش میتواند تمرکز بیشتری روی خدمات مشتری، بهبود قیف فروش و کسب درآمد با منابع کمتر داشته باشد.
با BPM به مزیت رقابتی دست یابید
همانطور که پیش از این هم بارها ذکر کردیم BPM یکی از اجزای بسیار مهم در استراتژی هر کسبوکاری به شمار میرود. BPM به شما کمک میکند تا به مزیت رقابتی خوبی دست پیدا کنید و این قدرت را به شما میدهد تا نسبت به رقبایی که هنوز در فناوریهای BPM سرمایهگذاری نکردهاند، واکنش سریعتر و کارآمدتری داشته باشید. با اینحال مدیریت فرآیند کسب و کار تنها درباره اتوماتیک کردن فرآیندها نیست؛ بلکه در بهبود نتایج کسبوکار نیز کارآمد است.
ابزارهای BPM به گونهای طراحی شدهاند تا به سازمانها در فرآیند تغییر و مدیریت آن کمک کنند، کارایی را بهبود ببخشند، هزینهها را کاهش دهند و از بروز ریسکهای مرتبط با فناوریهای جدید یا تغییرات نظارتی که بر فعالیتهای یک سازمان تاثیر میگذارد، جلوگیری کنند.
نظرات (2)
اوبیلا دو
رویکرد مدیریت زیرساخت ما جامع نگر است و به نظارت بر ظرفیت، ذخیره سازی داده ها، استفاده از شبکه، چرخه عمر دارایی ها، وصله نرم افزار، شبکه های سیمی و بی سیم و موارد دیگر می پردازد.
جیمز ویل
راه حل دسکتاپ میزبانی شده امکان ارائه یک تجربه فناوری اطلاعات سازگار و مقیاس پذیر را برای همه کاربران در یک سازمان فراهم می کند. با این راه حل، کاربران از طریق نماد یا لینک دسکتاپ دسترسی پیدا می کنند.